Varying number of layers at runtime

Bits and byte level questions, ideas and suggestions for the CITP protocol.
jossgray
Posts: 7
Joined: Tue May 17, 2016 3:03 pm

Varying number of layers at runtime

Postby jossgray » Wed Jun 22, 2016 1:37 pm

In our software the number of layers can change at runtime. The user can add layers or remove layers.

As the number of layers must be defined in the initial SInf packet, what is the best way to deal with this?

User avatar
lasso
Site Admin
Posts: 72
Joined: Sat Sep 25, 2010 7:44 am
Location: Gothenburg, Sweden
Contact:

Re: Varying number of layers at runtime

Postby lasso » Thu Jun 23, 2016 7:59 am

Hi,

I would just resend the SInf message with the new layer list definition, but I would be surprised if any consoles support the subsequent workflows necessary to ask the user to deal with the addition/removal of layers and their patch on the fly like that.
Lars Wernlund
Technical Manager, Capture Sweden


Return to “Design - For developers”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron